Contact

Installatie van een gasketel van Viessmann

Cicero Technics & Maintenance is een gecertifieerde installateur van Viessmann gasketels.

Jouw keuze van gasketel

Bij het bouwen of renoveren van je woning moet je bijzonder veel beslissingen nemen, zeker op vlak van verwarming. Ga je verwarmen met een warmtepomp of op gas? Leg je vloerverwarming? Zet je radiatoren of een airco waarmee je ook kan verwarmen? Geen gemakkelijke keuzes als je het ons vraagt. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste beslissing zodat jouw rendement optimaal is met een zo laag mogelijk verbruik.

  De nieuwste gasketels van Viessmann, ook wel condensatieketels genoemd, zijn zowel goed voor je portomonee als voor de natuur. Zo is een gasketel aankopen één van de voordeligste verwarmingstoestellen die er zijn. Daarnaast geniet je van lage verbruikskosten en kan je ervan op aan dat het toestel minstens 15 jaar meegaat. Dankzij de compactheid van het toestel kan de gasketel op zowat iedere plaats in de woning geplaatst worden. Gas is bovendien de fossiele brandstof die de schoonste verbranding heeft en de minste schadelijke stoffen genereert. Zo ontlast je ook de natuur.

  Hulp nodig bij je keuze? Contacteer ons voor een adviesgesprek.

  Je Viessman gasketel onderhouden

  Het is wettelijk verplicht om je gasketel iedere twee jaar te laten onderhouden door een erkend onderhoudsbedrijf. Ook als huurder van een appartement of huis ben je hiertoe verplicht. Zaakvoerder van Cicero, Gianluca Cicero is geregistreerd als erkend technicus en ondersteunt je hier graag mee.

  Om de veiligheid en de werking van het toestel te garanderen, vervangen we bij het onderhoud steeds de ontsteking, branderdichting en ionisatie van je ketel. Dit worden ook wel de wisselstukken genoemd. Daarnaast kijken we na of er eventuele andere stukken vervangen moeten worden. Na het onderhoud ontvang je een keuringsattest.

   Je ketel laten onderhouden? Neem contact met ons op voor een afspraak.

   Storing? Wij zijn bereikbaar. 

   Zit je zonder verwarming of warm water? Op ons kan je altijd rekenen. Bel ons op 0495 04 05 12 bij een storing. Als we het probleem niet telefonisch kunnen oplossen, dan komen we zo snel mogelijk ter plaatse.