Contact

Airco – Airco/ klassieke verwarming

Het koelen van leefruimten

Dit is de meest voor de hand liggende reden om een airco installatie te plaatsen.

De combinatie verwarming- en airco-installatie in de leefruimten.

Daar waar de klassieke verwarming de leefruimten verwarmt door warmtestraling gaat een airco toestel dit doen door het mechanisch verplaatsen van warme lucht voor te verwarmen en koude lucht voor te koelen door middel van ventilatoren waardoor de ruimten gevoelsmatig veel sneller opwarmen en koelen.

Eens de ruimte de gevraagde temperatuur heeft bereikt schakelt de airco zichzelf uit en schakelt zichzelf terug aan als de temperatuur terug stijgt of daalt.

Het verwarmen van ruimten wordt vaak toegepast in slaapkamers.

Het huismerk Fujitsu

Zoals weergeven in onze rubriek “Cicero technics & maintenance” staan wij voor kwalitatieve materialen en weren wij inferieure materialen uit ons aanbod. Dit standpunt heeft er ons toe gebracht om te kiezen voor een airco-installatie die hier voor de volle 100% aan voldoet en dit is voor ons het Fujitsu airco-systeem. Net zoals wij vertrouwen op het beste systeem voor klassieke verwarming “Viessmann” kunnen wij dit ook stellen voor het Fujitsu airco-systeem waarbij ik graag verwijs naar de 5 jaar gebruiksgarantie voor zowel de binnen als buiten units van het systeem.

Het onderhoud van het airco-systeem Fujitsu

Het onderhoud van een Fujitsu airco-systeem begrensd zich tot het jaarlijks nazien van de filters die de luchtstromen zuiveren alvorens ze terug in de leefruimten te blazen. Wij houden ons er aan, eens u in ons klantenbestand staat, jaarlijks een herinnering toe te sturen om deze controle zelf uit te voeren of naar wens door ons te laten uitvoeren waarbij naast controle alle filters gedesinfecteerd worden tegen de mogelijke aanwezigheid van bacteriën.

Enkele voordelen van een Fujitsu airco installatie

Verkoelen

Geeft verkoeling op warme dagen.

Verwarmen

Geeft warmte in de winter.

Schone lucht

Zorgt voor schone lucht in huis (omdat deze gefilterd wordt).

Besparen

Door het gericht verwarmen van een ruimte kun je besparen op je stookkosten.